Offerte

At james gevel kerstverlichting-1Voor installatie werkzaamheden werken wij graag samen met installateurs, gemeente diensten of andere afnemers die de installatie in eigen beheer uitvoeren. Op dit moment hebben wij onvoldoende capaciteit om extra installatie werkzaamheden aan te nemen. Onze productie en levering van professionele kerstverlichting zoals lantaarnpaal ornamenten, verlichte bollen, boomverlichting, straatoverspanningen en verlichte teksten heeft voldoende capaciteit, wij leveren uw goederen tot 20 december!

Bel voor advies of een scherpe offerte naar 030 – 2593269 of vul hieronder het aanvraag formulier in. 

Een offerte op maat aanvragen voor een boom met specifieke hoogte, verlichting in de winkelstraat of bijvoorbeeld om uw gevel met kerst te verlichten. Wij beantwoorden met plezier uw vragen en maken een overzichtelijke offerte voor u. Vul het offerte formulier op de productenpagina, stuur een e-mail of bel met één van onze medewerkers.

Heeft u een afbeelding van de boom, gevel of ander object/situatie waarvoor u geïnteresseerd bent in kerstverlichting? Stuur deze foto hieronder direct mee met uw aanvraag.

Voor direct advies kunt u ons ook bellen met één van onze medewerkers 030 – 2593269.

(Offerte-) aanvraag