Kerstverlichting winkelstraatWinkelstraat verlichten tijdens kerst met verschillende middelen. Straatoverspanningen zijn stalen bogen met sierverlichting in verschillende vormen en kleuren. Deze bogen komen boven de straat te hangen door middel van staalkabels die van de ene gevel naar de andere gespannen worden of deze overspanningen worden aan een hoge (lantaarn-)paal vastgemaakt. Wanneer het nodig is kan er ook tijdens de kerstperiode een paal geplaatst worden waar de overspanningen echt niet vastgemaakt kunnen worden.

Straatoverspanning in de winkelstraat

Zie bij onze producten enkele van de straatoverspanningen. Dit product kan op maat gemaakt worden qua maten en qua ontwerp. Bestelbaar in verbluffend veel vormen en allerlei verschillende kleuren zoals wit, warm wit, rood, blauw en andere.

Lantaarnpaal ornamenten is een andere manier van kerstverlichting in de winkelstraat. Eenvoudig kunnen aan de lantaarnpaal (kerst-) figuren die zijn uitgevoerd met verlichting vastgemaakt worden. Het stroom kan in de meeste gevallen afgetapt worden van de lantaarnpaal.

Een andere veel voorkomende mogelijkheid om de winkelstraat te verlichten is door middel van kerst gevelverlichting aan de winkels. Zie gevelverlichting voor de mogelijkheden hiervan. Door middel van een realistische 3d figuratie kunnen we u van te voren een zo goed mogelijk beeld geven van wat het resultaat gaat worden van de winkelstraat verlichting tijdens de kerstperiode.

Bekijk ook de lantaarnpaal / gevel ornamenten

Hieronder zie je slechts een enkel voorbeeld voor winkelstraat verlichting / straatoverspanningen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, persoonlijk advies en/of een voorstel op maat.

 

Vraag offerte aan

 

Straatoverspanningen voorbeelden