Ijspegel gevel kerstverlichting Amsterdam, Rotterdam, UtrechtKoppelbare snoeren van circa 2 meter lang met daaraan meerdere verticale snoertjes met LED verlichting. Het ijspegelsnoer heeft deze naam omdat de verticale snoertjes verschillende hoogtes hebben. Hierdoor krijgen de snoeren een extra sfeervolle uitstraling.

De LED ijspegelsnoeren zijn verkrijgbaar met koud witte, witte en warm witte LED verlichting. Hoewel de optie warm wit veruit de meest gekozen optie is worden er ook jaarlijks veel gevels verlicht met koud witte ijspegelregens.

Ijspegelregen aan de gevel

Gevel ijspegelregen met duurzame LED verlichting zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Daarbij heeft de gevelverlichting een sterke aantrekkingskracht tijdens de kerstdagen. Gevel kerstverlichting wordt toegepast bij horeca gelegenheden, kantoren, woningen en bijvoorbeeld in winkelstraten.

Zoals de benaming koppelbare ijspegelregens al aangeeft zijn de ijspegelsnoeren eenvoudig aan elkaar door te koppelen. Hierdoor heb je aan 1 zijde van de gevel slechts 1 stroomaansluiting nodig om een volledige gevel te verlichten met de ijspegelregen. Het aantal door te koppelen snoeren is niet oneindig. Vraag voor een compleet advies inclusief prijs en wanneer gewenst de ophanging een volledig prijs aan.

Ijspegelregen bestellen?

1 ijspegelregen bestellen of een complete gevel met ons LED ijspegelsnoer verlichten.

 

Vraag offerte aan

 

Voorbeelden van ijspegelregens