Gevelverlichting kerst met led gordijnenDe gevel versieren met kerstverlichting. De mogelijkheden variëren van ijspegelregen aan de dakgootrand tot volledig ingepakte gevel met LED lichtgordijnen. De LED kerstverlichting voor aan de gevel kan ook subtiel met een lichtslang aangebracht worden. Hierbij heeft u talloze kleurmogelijkheden te kiezen voor de LED verlichting van de lichtslang.

Kerstoplossingen voor aan de gevel

De meest toegepaste oplossing voor kerstverlichting aan de gevel is de ijspegelregen. Afhankelijk van het type gebouw en gevel heeft u hierbij de keuze in verschillende hoogtes, zwart of wit snoer en koud wit, wit of warm witte verlichting.

De andere veel toegepaste optie zijn de lichtgordijnen. Dit betreft dezelfde snoeren en LED lampjes. In tegenstelling tot de ijspegelregen hebben deze snoeren gelijke hoogtes in plaats van het ijspegeleffect te creëren door de verschillende hoogtes snoer.

Gevel kerstverlichting bij bedrijf, kantoor en winkel

Sfeervolle kerstverlichting aan de gevel is voor bedrijven, kantoren, winkels en woningeigenaren elk jaar weer een aantrekkelijke manier om tijdens de kerstdagen beleving te creëren en om er voor te zorgen dat klanten en werknemers zich prettig voelen en genieten van de voor sommigen mensen de gezelligste tijd van het jaar.

Gevel kerstverlichting onderscheid zich vooral in hoogte. De verlichting is te bestellen met de lampjes allemaal in één lijn op een lichtsnoer, maar ook als een ijspegelsnoer waarbij de hoogte varieert van 20 centimeter tot wel 6 meter of hoger. Deze hoge snoeren zijn uitgevoerd met allemaal verticale snoeren met LEDjes. Het is mogelijk om hiermee uw complete gevel te bedekken. Een ijspegel snoer is te bestellen met gelijke en met ongelijke verticale strengen.

Persoonlijk advies, installatie en/of offerte op maat

Wilt u advies voor de mogelijkheden voor uw gevel en/of advies op maat met een offerte inclusief installatie? Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor persoonlijk advies en/of de offerte op maat.

 
Vraag offerte aan

 

Kerst gevelverlichting producten