Guirlande winkelstraat overspanning, professionele led

Guirlandes toepassen met kerstverlichting. Wij maken jaarlijks honderden schitterende oplossingen met guirlandes. Van straatoverspanningen tot lantaarnpaal decoratie.

Project met guirlandes en professionele led verlichting

 

Ook in het interieur worden vele guirlandes met en zonder verlichting toegepast. Wij richten met projecten indoor en outdoor winkelcentra, overheidsinstellingen, ziekenhuizen en bedrijven in. Dit doen wij met professionele guirlandes en kerstverlichting.

Zowel de productie van de kerstproducten met groene, witte of blauwe guirlandes als de montage op locatie kunt u aan ons uitbesteden.

Straatoverspanning winkelstraat met guirlandes

In de guirlandes kunnen verschillende typen en hoeveelheden kerstverlichting gedecoreerd worden. Daarbij kunnen we een guirlande straatoverspanning uitvoeren met witte of gekleurde kerstmotieven.Door het toevoegen van bijvoorbeeld 1 of meerdere kerststerren krijgt een straatoverspanning meer vorm en kleur.

Dit product is ook een interessante oplossing (qua prijs) voor kerstmarkten en indoor winkelcentra.

Advies & installatie

Hieronder vind u slechts enkele voorbeelden van guirlandes. Wij hebben ons vooral gespecialiseerd in het produceren en ophangen van de eindproducten die we met deze guirlandes kunnen creëren. Vraag hieronder advies aan om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

 

Vraag offerte aan

 

Enkele typen kerst guirlandes