Grote kunst kerstbomen, winkelcentrum, ledGrote kunst kerstbomen ziet u steeds meer bij u in de gemeente, op het gemeenteplein, in de hal bij bedrijven en bij winkelcentra.

De grote kerstboom is bestelbaar in tal hoogtes. De boom wordt geleverd met een stevig metalen frame. Dit frame is opgebouwd uit verschillende delen zodat deze makkelijk te monteren en achteraf weer te demonteren is.

De bomen zijn zeer vol met groene, PVC dennentakken. Heeft u liever besneeuwde dennentakken? Dit is ook mogelijk!

Installatie grote kunst kerstboom

De grote kunstbomen zijn gemaakt om eenvoudig op te zetten. Ook al is het systeem van onze bomen gericht op eenvoudigheid, bij een boom van 6 meter hoog komt er echter wel wat kijken.

Het frame moet opgezet worden. Er moet gewerkt worden met een hoogwerker of lange trap en vervolgens moet de kerstverlichting in de boom geïnstalleerd worden. Veel partijen besteden het volledige proces het liefst uit.

Advies voor de mogelijkheden?

Bent u aan het kijken voor het decoreren van uw binnen- of buitenruimte met bijvoorbeeld de grote kunst kerstboom? Vul hieronder uw vraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te overleggen.

 

 

Vraag offerte aan

 

Kunstkerstboom voor binnen en buiten