Gevelornament, led paalornamentenEen origineel kerstornament aan de gevel of aan de (lantaarn-)paal bevestigen. De paalornamenten worden op maat gemaakt, daardoor is het mogelijk om het paalornament exact naar wens samen te stellen qua verlichting en LED kleur.

Hieronder vind u slechts enkele voorbeelden van paalornamenten weergegeven om u een eerste indruk te geven. De ornamenten en prijzen zijn echter ter indicatie, voor de lantaarnpaal kerstornamenten bevelen we u aan om uw aanvraag per telefoon of per offerte aanvraag hieronder aan ons voor te stellen.

 

Productie kerstversiering lantaarnpaal

De lantaarnpaal ornament heeft meestal een aluminium gelast frame inclusief de wand of paalsteunen. Vooral de paalsteunen worden exact op maat gemaakt voor de diameter paal waar het ornament bij u omheen moet kunnen. De steunen worden compleet geleverd incl. de bouten om de steunen te bevestigen.

Aan de aluminium constructie van het aluminium paalornament wordt de lichtslang, LED verlichting en bijvoorbeeld het groene kunsttakken bevestigd.

Standaard worden de ornamenten met stekker geleverd. Bij bevestiging aan de lantaarnpaal is het vaak mogelijk om de kerstornamenten op het stroom van de paal te laten branden. Zowel voor paalbevestiging als voor muurbevestiging is het monteren van een buiten stopcontact het meest praktisch. Hierdoor kan het ornament eenvoudig jaarlijks opgehangen en afgehaald worden.

Bekijk ook de straat kerstverlichting

Hieronder zie je slechts enkele mogelijkheden van het kerst paalornament.

Vul hieronder uw contactgegevens in voor de mogelijkheden, persoonlijk advies en of een offerte op maat:

Vraag offerte aan

 

Enkele voorbeelden voor lantaarnpaal ornamenten