en origineel kerstornament aan de gevel of aan de (lantaarn-)paal bevestigen. De paalornamenten worden op maat gemaakt, daardoor is het mogelijk om het paalornament exact naar wens samen te stellen qua verlichting en LED kleur.

Hieronder vind u slechts enkele voorbeelden van paalornamenten weergegeven om u een eerste indruk te geven. De ornamenten en prijzen zijn echter ter indicatie, voor de lantaarnpaal kerstornamenten bevelen we u aan om uw aanvraag per telefoon of per offerte aanvraag hieronder aan ons voor te stellen.

Productie kerstversiering lantaarnpaal

De lantaarnpaal ornament heeft meestal een aluminium gelast frame inclusief de wand of paalsteunen. Vooral de paalsteunen worden exact op maat gemaakt voor de diameter paal waar het ornament bij u omheen moet kunnen. De steunen worden compleet geleverd incl. de bouten om de steunen te bevestigen.

Aan de aluminium constructie van het aluminium paalornament wordt de lichtslang, LED verlichting en bijvoorbeeld het groene kunsttakken bevestigd.

Standaard worden de ornamenten met stekker geleverd. Bij bevestiging aan de lantaarnpaal is het vaak mogelijk om de kerstornamenten op het stroom van de paal te laten branden. Zowel voor paalbevestiging als voor muurbevestiging is het monteren van een buiten stopcontact het meest praktisch. Hierdoor kan het ornament eenvoudig jaarlijks opgehangen en afgehaald worden.

Vul hieronder in voor advies of een scherpe offerte

Ziet u hieronder een gevel- of lantaarnpaal ornament zoals u wilt? Vraag de prijs en levertijd hieronder aan, wilt u daarbij aangegeven hoeveel ornamenten u naar op zoek bent?

Of heeft u nog geen idee en wilt u advies voor de mogelijkheden? Bel 030 – 2593269 of vul hieronder uw contactgegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:Enkele voorbeelden voor lantaarnpaal ornamenten

Lantaarnpaal kerstverlichting-01Lantaarnpaal kerstverlichting-02Lantaarnpaal kerstverlichting-03Lantaarnpaal kerstverlichting-04Lantaarnpaal kerstverlichting-05Lantaarnpaal kerstverlichting-06Lantaarnpaal kerstverlichting-07Lantaarnpaal kerstverlichting-08Lantaarnpaal kerstverlichting-09Lantaarnpaal kerstverlichting-10Lantaarnpaal kerstverlichting-11Lantaarnpaal kerstverlichting-12Lantaarnpaal kerstverlichting-13Lantaarnpaal kerstverlichting-14Lantaarnpaal kerstverlichting-15Lantaarnpaal kerstverlichting-16Lantaarnpaal kerstverlichting-17Lantaarnpaal kerstverlichting-18Lantaarnpaal kerstverlichting-19Lantaarnpaal kerstverlichting-20Lantaarnpaal kerstverlichting-21Lantaarnpaal kerstverlichting-22Lantaarnpaal kerstverlichting-23Lantaarnpaal kerstverlichting-24Lantaarnpaal kerstverlichting-25Lantaarnpaal kerstverlichting-26Lantaarnpaal kerstverlichting-27Lantaarnpaal kerstverlichting-28Lantaarnpaal kerstverlichting-29

 

Vul hieronder in voor advies of een scherpe offerte

Ziet u hieronder een gevel- of lantaarnpaal ornament zoals u wilt? Vraag de prijs en levertijd hieronder aan, wilt u daarbij aangegeven hoeveel ornamenten u naar op zoek bent?

Of heeft u nog geen idee en wilt u advies voor de mogelijkheden? Bel 030 – 2593269 of vul hieronder uw contactgegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op: