Kleine bomen verlichting met kerstBoomverlichting met kerst. Lumined levert en installeert professionele boomverlichting voor zowel kleine bomen als bomen tot 20 meter hoog! De boomsnoeren die we hieronder aanbieden zijn geschikt voor permanente installatie, eenmaal geïnstalleerd kunt u zonder omkijken de komen de jaren vooruit!

Installatie LED boomverlichting kerst

Kerst boomverlichting kan op verschillende manieren. Veelvoorkomend is het verlichten van bomen met snoerverlichting. De snoeren worden hierbij via de takken van de boom door de boom heen gevlochten. Hierbij is het meest kenmerkende onderscheid dat er gekozen kan worden voor kleine LEDjes op het snoer of voor een lampen bolletjes. Deze laatste bolletjes zijn iets groter en hiervan zitten er minder op de meter. Gezien het lichteffect en de energiezuinigheid wordt er tegenwoordig vooral voor de eerste optie gekozen, met kleine LEDjes.

Naast deze 2 verschillen kan er onderscheid gemaakt worden in wattage, kleur verlichting (vooral wit of warm wit) en het aantal LEDjes op de meter. De boom snoeren die wij leveren zijn eenvoudig te koppelen tot vaak wel 20 snoeren aaneen. Door verdelers kan de boomverlichting vanuit de stam verdeeld worden en daarvandaan alle takken bereiken zonder dat het een warboel van bedrading wordt.

Permanente installatie professionele boomverlichting

Professionele boomverlichting houdt onder andere in dat de boomverlichting permanent in de boom kan blijven hangen. Dit scheelt jaarlijks installatie en demontage tijd en kosten.

Na een eenmalige installatie kan de verlichting jarenlang blijven zitten. Elk kerst seizoen hoeft de verlichting enkel op het stroom aangesloten te worden om te kunnen genieten van deze sfeervolle boomverlichting.

Persoonlijk advies, installatie en/of offerte op maat

Wilt u een complete prijs voor meerdere snoeren boomverlichting? Of wilt u een aanbod inclusief installatie van 1 of meerdere bomen door onze installateurs. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor persoonlijk advies en/of de offerte op maat.

Vraag offerte aan

Boomverlichting producten